🦋Copiii Magici încep să-și spună… POVEȘTILE!

Planul Magic al Gaiei, în Planul Fizic al Gaiei… un zâmbet ce face loc unui oftat. Un Plan Magic ce până Acum părea fără Magicieni! Dar, așa e când „gazda” e mai conștiincioasă decât „chiriașii”… Se ajunsese la acest paradox!… Le vorbeai „chiriașilor” despre Magie, despre Creație, despre Co-Creație, iar „chiriașii”: „Mulțumesc!”.

Acel absurd de a te deconspira tocmai cu ceea ce citești. Dar, așa e prin spitale; să vorbești de sănătate e utopic!… În cimitir, să vorbești despre Viață e ironic! Și se manifestă această tragi-comedie în manifestare… bolnavii nici măcar n-aud că nu există boli! Nu! Îi dau înainte cu orice… „că știi, că eu sunt bolnav!”. Facă-se voia ta! Măcar recunoști în fața ta și a Universului că tu atâta vrei să creezi: boală!…

În toate mesajele Copiilor Galactici… „Întoarceți-vă la voi! Reveniți în interior! Treziți-vă!”… iar Copii fără de Lume: „Mulțumim! Dați-ne rețete! Salvați-ne!”

În timp ce toți Copii Galactici… „uitați tot ceea ce știți!”… Replicile erau pe măsura ignoranței: „Nu, noi știm deja! Voi ajutați-ne cu ceea ce știm noi!”

Fără comentarii, silenzio stampa… liniștea tăcerii… perplexitatea că… Așa e la „zoo”!… E oarecum de încă un oftat. De ce? Pentru că SE POATE iar Acum sunt și condiții să SE POATĂ! Acest Loc de Joacă ce devenise bătaia de joc a celor ce-și făceau jocurile uitând de Joaca Magiei, uitând de Magia de a te juca, uitând de joaca promisă Gaiei și nu bătaia de joc a unor aspecte umane materialiste ce nici nu-și mai aminteau de Gaia!

Acest Tărâm Magic unde mentalitatea 3D își pusese amprenta, murdărind prin imuabilitatea lui „mulți chemați… rămâne Magia alături de Copiii Magici”, acei Copii ce s-au plictisit de „ciorba spirituală” și „borșul ipocriziei materialiste”, acei Copiii Magici ce au știut dintotdeauna sau și-au readus aminte imediat după Apelul Trezirii că Trăirea lor, Simțirea lor, Joaca lor nu era… „doar umană”!…

Un Loc de Joacă ce ajunsese la o Realitate ce nu mai lasă dreptul la interpretări, păreri și impresii prin ceea ce și Copiii Galactici au anunțat… 80%. 80% de mentalitate 3D, de somn, de inconștiență, de „grămada nimicului”! Iar asta pe un fond de 20% ce abia sunt în proces de Trezire. 20% de început de SE POATE, de Revenire la Magie.

De aceea… Răbdare, Răbdare și Răbdare! E un proces ce în Fizicalitate se manifestă pe trei generații și nu prin „nave” ce sosesc mâine pentru a excita „maimuțele” ce așteaptă extratereștrii pentru a le îmbunătăți materialismul, pentru a crea programe guvernamentale și burse de valori fără valoare. Nu e nicio judecată, dar la „zoo”, Faptele se simt jignite de propriile Fapte. Dar asta nu face ca acele Fapte să nu creeze acea Energie densă pe care dacă o observi și o scoți în evidență pentru a fi văzută… în acel „zoo” se numește… judecată!

Și apare paradoxul „grădinii zoologice” … „animale în corp uman” ce se simt jignite de cuvântul „animal”, când fiecare Faptă e impregnată cu vibrația animalică a egoismului, a spiritului de turmă, a sexului animalic, a devoratului mediului exterior, a luptei cu „ceilalți” pentru teritorii, hrană, carieră și toate iluziile nimicului!

În „mocirlă” sunt Copii de la fundul mocirlei, de la mijlocul mocirlei și de pe la suprafața mocirlei, dar constanta rămâne… mizeria mocirlei. Iar până ce un Copil nu reușește să se spele de acea mocirlă, de multe ori atât de uscată că s-a solidificat, nu va reuși decât să vorbească despre mocirlă, din mocirlă prin interpretările propriei mocirle. De acolo… Pacea, Iubirea, Compasiunea pot fi doar clipe trecătoare, doar concepte frumoase și excitante, dar nu propria Realitate, nu propria Respirație, nu propria manifestare oriunde și oricând.

Dar Aici-Acum, apar Magicienii ce ies din mocirlă, se spală pas cu pas și încep să se usuce. Le vorbesc celorlalți Copii că SE POATE ieși din mocirlă. Le vorbesc despre Magie și… „păi eu sunt bolnav! Vreau informații despre vindecări „magice”! Salvează-mă tu!”… Nerealizând că pe Copilul ieșit din mocirlă nu-l vindecase nimeni! Magia însemna tocmai Conștientizarea că nu există boală și nu a căuta în continuare vindecări „magice” sau a te vindeca „ca prin magie”!

Dar a trecut vremea mocirlei, a trecut vremea în care se vorbea despre Magie iar singura percepție de la „zoo” erau vrăjitoriile sau… albă și neagră! Astfel, apar Copiii Magici ce s-au plictisit de „zoo”, au experimentat toate experiențele zoologiei, au înțeles toate regnurile de la „zoo” și că la „zoo” rămân constantele ce nu se pot schimba din interiorul „grădinii zoologice”… boală, materialism, separare, supraviețuire, luptă!

Astfel, a sosit vremea Copiilor ce își deschid aripile, încep să zboare, iar după primele bătăi din aripi, privind de „sus”, surâd, înțelegând Acum că Zborul era singura scăpare din ceea ce atunci nu înțelegeau, din mocirlă, din „grădina zoologică”, din „ciorba spirituală” și „borșul” mentalităților umane materialiste.

Și odată cu primele experiențe ale zborului, ale Copiilor Magici… SE FĂCU LUMINĂ!… Iar Lumina nu știe altceva decât să lumineze întru Eternitate, chiar și în mocirla „zoo”, chiar și… acolo!

Iar Aici-Acum, Lumina luminează ca o mărturie Magică a vechilor amintiri când mocirla… mocirlea!

Curaj Copiilor ce redescoperă zborul spre Tărâmul Magic al Gaiei.

Curaj Copiilor ce încep să meargă, neștiind încă despre aripi.

Curaj Copiilor ce încă nu cred în aripi.

Curaj în continuare celor ce nu mai au nevoie de Curaj, Copiilor Galactici… pentru a ne povesti împreună ceea ce Aici-Acum se poate povesti ca… atunci-acolo!

Iar POVEȘTILE abia Acum încep! Și sunt multe de povestit și multe de creat pentru a le povesti cei ce le vor povesti în alte Acum-uri!

ȘI AȘA ESTE… pentru că Echipa de la Sol începe a-și povesti POVEȘTILE!

PACE. IUBIRE. CURAJ.


🌜NoRo🌞

Aici – Acum 🦋 Donații 🦋 Magie pe Geea

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑