🦋Spectatorii din Tărâmul Junglei și Magicienii din Tărâmul Magiei pe Geea

Vremuri Magice în Planul Magic al Gaiei… Dintr-o perspectivă, pot părea haotice și tensionate – dar, din acea perspectivă, așa par toate lucrurile, pentru că inclusiv personajele acelor perspective sunt la fel ca perspectiva. Din altă Perspectivă… vremuri magnifice, în care „Echipa de la Sol” se regăsește, se reunește, lăsând în urmă… personajele „de la pământ”!

Astfel, la fel cum Arcturienii reamintesc de Unitate, odată cu Energiile Solstițiului… cei ce s-au sincronizat la Sincronicitatea Universului, cei ce au reintrat în Sincronul Firesc al Universului… „înțeleg” despre ce „vorbesc” acei Copii la fel de Galactici ca și Galacticii de la Sol ce… se reunesc în Unitatea ce se manifestă atât de natural și firesc, cunoscându-se de eoni și refăcând Acum ceea ce Jungla… a făcut!

Pe acest fond de vremuri Magice sau tulburi… Alegerile sunt integral ale Copiilor cărora li s-a oferit Darul Liberului-Arbitru… iar Perspectiva Vremurilor nu mai justifică pe nimeni în a se auto-deconspira unde se află fiecare!

Dar ce rămâne pentru ca de această dată… să nu mai stea, este Bucuria acestui Acum în care Copiii Magici revin în Tărâmul Magiei, unde… știu Ei mai bine ceea ce au știut dintotdeauna, iar de acum înainte își vor readuce aminte din ce în ce mai frumos! Și asta e Promisiunea, Dorința și, totodată, Datoria Magiei pe Geea în fața acestor Copii atât de… Copii, că nu-ți imaginai că stăteau ascunși prin toate cotloanele acestei Planete, pentru a nu-și deconspira „camuflajul” de Copil! Trăgându-și mereu „masca” pentru a juca rolul ingrat de „doar uman” în Jungla Umană ce încă nu-i apuseseră vremurile! Dar se știa că vor veni și Vremurile Răsăritului Noilor Vremuri… Vremurile când Magie pe Geea va spune STOP JOC, alături de Copiii Galactici ce vor spune și ei la unison… STOP JOC!

Stop Jocului Spectatorilor din Tărâmul Junglei și Începutul Jocului Magicienilor pe Scena deja pregătită a Magiei, pe Scena Revelionului Galactic ce și-a așteptat cu atâta Răbdare Creatorii, Copiii de la Sol, Colaboratorii, personajele principale… banalii Magicieni ai Sincerității, ai Curajului, ai Colaborării. Acei Copii ce și-au „sacrificat” „Copilăria” pe altarele „umanității”! Acei Copii ce și-au oferit Experiența Sacrificiului de Sine, venind Aici, pentru a se REGĂSI în acest ACUM! Acei Copii ce și-au camuflat Sinceritatea, pentru că în Jungla Umană, n-aveau ce să facă cu ea; acei Copii ce și-au camuflat Iubirea pentru că în Jungla Umană nu se auzise de așa ceva; acei Copii ce și-au camuflat Zâmbetul pentru a nu fi „luați de naivi”, acei Copii ce și-au camuflat Propria Trăire pentru că în Junglă doar… se supraviețuia!

Da, un oftat care surprinde prin profunzimile sale… A FOST! S-a dus Vremea Oftatului pentru acești Copii cărora Acum, Energia Magie pe Geea le „promite” în Lacrimile Bucuriei că… S-A TERMINAT!

Da, să lăsăm aceste Lacrimi să își facă și Ele datoria, că au tot fost înghițite printre suspinele… supraviețuirii în Jungla nemeritată de acești Copii!…

Acești Copii ce au ajuns Aici, în Jungla Umană ce împânzise Magica Gaia… și în Iubirea Lor, au iubit până și Jungla… S-au considerat „de-ai Junglei”, au jucat roluri de „junglaci”… s-au prefăcut că și Ei sunt supraviețuitori, s-au prefăcut că și ei „știu să urască”, s-au prefăcut că și Ei au venit Aici ca să muncească și să numere Hârtiile Colorate la fel ca Umanii… Dar, în Sinea Lor, sub îndrumarea Sinelui Interior… era acel „ceva” ce le spunea mereu și mereu… „ce frumos te minți, „umanule”! Vor sosi și Vremurile de Dincolo de Vremuri!”…

Și sosiră și Vremurile de Dincolo de Vremuri… în acest AICI, în acest ACUM, când… niște „nebuni” declarară pe Geea… Ziua Zero a Magiei… și începu „nebunia” Firescului Magiei, „nebunia” Nebunilor Gaiei ce îi purtaseră Umanii prin spitalele ignoranței lor psihiatrice, pentru că A IUBI în Junglă era o… nebunie!

Dar, să „coborâm” mai „pe la Sol” pentru a nu mai frustra Umanii că ajungem iar în ceea ce pentru ei… nu există, Tărâmul Poveștilor Eterne povestite de toți Copiii Galactici… Astfel, să revenim mai „pe la Sol”… asemenea incursiuni le vom face în curând, atunci când vom fi „doar între Noi”, pentru a nu se mai da „naștere” la ceea ce… nu știe de „încarnare”!… Astfel, să revenim „la Sol”… Aici-Acum… Vremuri în care Copiii se regăsesc! Echipa de la Sol se reunește!… Și ce motiv și pretext mai bun decât aparența lui… „i s-a pus pata Magiei pe Geea pe Facebook!”. În Lumea Junglei, un motiv veridic și serios ca să se ajungă la ceea ce… îi aștepta pe acești Copii! Și uite-așa, și Facebook-ul intră în Poveștile Eterne!… 🙂

Da, în Tărâmul Poveștilor se intră… dar cum mai ieși?!? Simplu, îți aduci aminte că ești încarnat și… revii „la Sol”! 🙂

Da, astfel, așa a fost să fie, ca 12-12… chestia aia cu Portalul, care pentru spectaculoși a făcut furori… un alt portal de excitat „portaliștii”… acest 12-12, un 3-3 care a creat Începutul a Ceea Ce atâția Copii, undeva în Interiorul Lor știau că… va să vină! 

Si astfel, ca prin Magia… matematicii cosmice se deschise Portalul 33 spre Tărâmul Magic al Magiei pe Geea!… Da, sunt date ce le știu Copiii ce Acum le „simt”, ce Acum fac conexiuni și încep, pas cu pas, să se prindă de „poantele” Universului Magiei pe Geea!

Curaj în continuare Copiilor care „înțeleg” citind aceste rânduri că… „înțeleg”… iar, pas cu pas, Magia se va dezvălui din ce în ce mai „uau”, în Firescul în care nu vom mai permite Spectaculozității să mai ia locul Firescului! Da, așa e cu Magia… odată ce Magicienii se regăsesc, Magia nu mai are Răbdare! Dar, toate la timpul lor!… Adică, după 1 Ianuarie 2019, când Copiii ce au revenit la Copilăria Lor, se vor bucura de Magia propriilor Povești, ce au părut doar telenovele… dar în Lumea Magiei pe Geea, nimic nu v-a mai rămâne nedezvăluit!

(Astfel, să revenim… să specificăm Clar, astfel încât să perceapă și Mentalul… în Fizicalitate! Să ieșim din Modul Jurnal sau din Tărâmul Poveștilor Eterne, pentru a scrie într-un Limbaj perceptibil pe Facebook de „toți”! Celelalte Limbaje le vom adopta cu Copiii ce vor păși în Tărâmul Magiei pe Geea! )

Și ajungem în sfârșit în Fizic, Aici-Acum, când primii Copii și-au făcut deja anunțată intrarea în Tărâmul Magiei pe Geea, în Lumea Misterelor ce nu va mai avea Enigme, în ceea ce… e REZERVAT doar Copiilor ce ȘI-AU REZERVAT Dreptul Lor Divin de a ieși din Limbajul Lumii Junglei pentru a descoperi Tainele fără de Taină a Limbajului Tărâmului Magiei. Iar ACUM, a mai rămas… foarte „puțin” din imensul „mult” ce a părut o Eternitate!

Pe acest fond, după prima zi de „înscrieri” în Tărâmul Magiei pe Geea… Copiii cei mai Curajoși au deschis deja Calea celor ce sunt la fel de Curajoși, dar încă își mai caută Curajul!

O Experiență Magică, în care Copiii s-au regăsit… acei Copii ce revin din Lumea Junglei obosiți, rutinați și aproape ruinați, răniți… sclipind de Emoția Regăsirii a ceea ce… toate la Timpul Lor! (Da, Magiei nu-i place să aibă Răbdare… Și totuși!… 🙂 ).

Acei Copii care au readus Firescul prin Firescul Lor, Firescul Creației, Firescul Magiei de A FI ÎMPREUNĂ, de A Crea deja dinainte de a ne reuni în Fizic! Cam așa se manifestă Magia, cam așa sunt Copiii dornici de ceea ce e al lor și a fost dintotdeauna, dar în Lumea Junglei au fost nevoiți să camufleze… pentru a nu speria Lumea sau Jungla! Dar, AICI-ACUM, au apus acele vremuri și asta o confirmă acești Copii Curajoși ce au deschis Calea altor Curajoși!

Mulțumim acestor Copii ce au creat Scena zilei de „ieri”, prin Curajul și Spontaneitatea Lor demonstrând că… SE POATE! Și se va putea așa cum crede și Credința Lor, iar Energia Magie pe Geea va susține Intenția ca, Credința acestor Copii să nu mai fie pusă „la pământ” de cei ce „veneau din pământ și se duceau tot pe-acolo” că altă treabă n-aveau! Chiar dacă, ar fi fost mai simplu să meargă alături de Gaia, nu… în Gaia! Dar, probabil că în funcție de locul de unde privești, riști să greșești… direcția!

Da, Magie pe Geea are chiar și Umor! Nu e mistică și rigidă… ca prin bisericile Junglei sau prin mediile „spirituale” ale New-Age-ului! Bun, dar am zis că nu mai intrăm în Modul Jurnal, pentru ca Magia pe Geea să fie înțeleasă și de cei ce încă mai vor să „înțeleagă”!

Da, astfel, Bucuria acestei zile în care Copiii și-au dat dreptul la Începutul Copilăriei ce și-au ascuns-o atâta amar de vremuri amare!… În rest, vom lăsa ÎMPREUNĂ resturile în urmă, pentru a privi înainte și a „înțelege” Măreția Magiei pe Geea!

Acești Copii care prin Curajul Lor au demonstrat că… Ei trecuseră demult de cutumele materialismului junglist, nu aveau nici măcar o rezonanță prin catacombele „hârtiilor colorate”; acești Copii care pot să afirme la modul copilăresc… „minunat ceea ce se face… așa nu ne mai simțim datori!”… Fără cuvinte. Acești Copii care aproape că nu își mai găsesc cuvintele din Bucuria Emoției de a-și regăsi Curajul de a suna la „secretariatul” Magiei pe Geea pentru a… vrea Magie! Acești Copii care vin cu dorința de Colaborare, înfometați de lipsa ei din Lumea Junglei! Acești Copii, acești Magicieni se știu și se regăsesc în aceste istorisiri… Pentru că această Poveste a zilei ce „a fost” și VA FI ETERN, făcând loc la… ce va urma; această Poveste, Ei au creat-o, prin meritul lor, prin Curajul Lor, prin Suspinele Lor la ieșirea din Valea Plângerii pentru a urca împreună pe Crestele Zâmbetului!

Acești Copii lasă în urmă acei alți Copii ce încă mai zăpăcesc analele materialismului… „că n-am bani!”, „că nu-nțeleg!”, „pot să „vin și eu cu voi, dar fără…!”…

NU… Prin Magia Copiilor prezentați mai sus, s-a demonstrat că SE POATE! Punct.

Cei ce „înțeleg”, au înțeles deja! Cei ce vor, vor și merg înainte! 

S-a încheiat Etapa Spectatorilor ce „n-au”, demonstrându-și Lipsurile! A sosit Etapa Magicienilor „ce au”, descoperindu-și Abundența!

Magie pe Geea, alături de Copiii ce își regăsesc Curajul, lasă în urmă talciocăreala și lamentou-rile că… „n-am bani!”… Atât ai înțeles din aproape 2.000 de articole pe Magie pe Geea? Creatorul care afirmă: „n-am!”??? Când toți acești Copii Galactici au explicat ca la grădiniță, aspecte banale ale Materializării și Responsabilității Creației… și prima sau ultima replică e… „n-am!”?

Fără cuvinte! Astfel, Magie pe Geea merge înainte… iar de acum înainte, din ce în ce mai înainte, că înapoi… a fost ditamai… telenovela! Merge înainte cu cei ce AU, au și Curaj, au și Sinceritate, au și Copilărie, au și Magie și… au chiar și Hârtii Colorate, dar nu mai sunt… sclavii lor! Copii ce au înțeles că Hârtiile Colorate sunt doar instrument de învățare a Abundenței, și nu Abundența!

Mulțumim acestor Magicieni care prin Curajul Lor, îi lasă fără justificări pe cei ce mai joacă rolul ipocriziei de… „a nu avea”!

Astfel, mulțumim Copiilor de „ieri”, ce au oferit confirmarea a ceea ce se știa… că A SOSIT CLIPA, și de această dată, la propriu… Aici, în Planul Fizic!

Și ne vom regăsi, și ne vom întâlni, și ne vom juca, și vom crea… că altă treabă nu mai avem!

Mulțumim Copiilor ce s-au regăsit în POVESTEA ETERNULUI „IERI”! Mulțumim Copiilor ce vor scrie POVESTEA ETERNULUI „AZI”! Mulțumim Copiilor ce vor scrie POVESTEA ETERNULUI „MÂINE”! Mulțumim Magicienilor ce își dau dreptul la Magie!

Energia Magie pe Geea mulțumește pentru… REVENIREA COPIILOR MAGICI ACASĂ!

Iar Magia își oferă Magia propriilor Copii din… Abundență, pentru că… Abundența nu lucrează în „lipsă”!

Curaj tuturor Copiilor ce își oferă, oferindu-și dreptul la… Magie pe Geea!

Ne mai auzim… ca prin MAGIE… PE GEEA!

PACE, IUBIRE ȘI SINCERITATE.


🌜NoRo🌞

Aici – Acum 🦋 Donații 🦋 Magie pe Geea

🦋Non-Interferența Liniei Temporale a Magiei pe Geea II🦋

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑