🦋Prăbușirea Imperiului

Lacrimile inundă ochii triști… datorită neînțelegerii lucrurilor, a lipsei de simțire a Energiilor, a surprinderii că totul se mișcă într-un sens evolutiv, a șocului că… nimic din ce este vechi, nu-și mai are locul Aici Acum!

Dar apare și o bucurie că Magia a ajuns în manifestare. Când ai pornit pe acest drum, nu știai cum se va manifesta. Știai doar că vroiai să mergi mai departe. Unde?… Pe Calea ta, alături de Gaia.

Așa că, ai lăsat armele jos și ai mai făcut un pas, și încă un pas. Nu te-ai mai gândit unde vei merge, cu ce vei merge, cât vei merge sau care e destinația. Ai mers bucuros de Călătoria ta și atât. Ți-ai permis să simți… să Fii! Doar să Fii… fără scopuri, fără motivații, fără țeluri!

Și într-o zi… observi că mâna îți tremură și scapi paharul din mână. Verși conținutul acestuia peste tot… și te superi. Nu înțelegi cum ai putut să fii atât de neatent încât să se producă o asemenea „catastrofă” fizică! Ștergi cu tot felul de prosoape „neatenția” ta și îți continui ziua.

Mai trece o zi, iar în plină desfășurare fizică, aluneci și aproape cazi. Te superi iar, fiindcă nu înțelegi de ce nu ai fost atent. Îți trece și mergi mai departe.

În aceeași zi, după ce ai vărsat o găleată cu apă prin alunecarea ta, te gândești să faci iar o acțiune ce implică apa, și se produce ceva mai palpitant… aluneci din nou, însă de data asta, cazi cu tot corpul. Îl simți cum se izbește de pământ, iar căzătura îți provoacă foarte multă durere. Te ridici, deși durerea te înnebunește, continui să faci ce îți propuseseși înainte de a te face una cu pământul… apoi îți evaluezi „rănile”… Corpul te doare atât de tare că nu te mai poți odihni. Încerci să închizi ochii, îi ceri iertare acestui Trup Divin și adormi în suspinuri de durere.

A doua zi deschizi ochii și parcă durerea nu mai e atât de pregnantă, poți să te miști și… continui să te bucuri. Nu te gândești la ce s-a întâmplat, de ce sau cu ce ai greșit. Pur și simplu… continui în A FI. Undeva, în profunzimile tale știi că răspunsurile vor sosi la momentul potrivit.

Râzi, glumești, zâmbești la vederea minunilor din jurul tău. Simți Recunoștință… Deodată, pe neașteptate, apar răspunsurile, confirmările la ceea ce știai deja… în cavalcadă! Mai întâi, te simți bulversat, apoi amețit și trist, iar apoi, încet-încet, se dă la o parte ceața emoțională și… începi să vezi!

Vezi haosul din jurul tău, nebunia în care ai trăit atâta timp! Recunoști toate astea!… Ați fost prieteni buni mult timp. Ați conviețuit în supraviețuire. Ați mers cot la cot. Acum ai ocazia să le observi fără să le mai permiți în Trăirile tale.

Odată cu revenirea „vederii”, observi Fizicei ce expun la situații extreme, Fizicei răvășiți și panicați. Observi cum Identitățile sunt spălate de pe suprafața Planetei. Vezi cum, ceea ce Aici se cheamă o tragedie umană, este doar o „lovitură de Trezire” asupra unei Identități. Vezi cum tot ceea ce este întunecat și murdar, este spălat cu toate apele Gaiei.

Atunci începi să înțelegi că a sosit momentul căzăturilor, al spălatului, al Curățeniei Finale… pentru că Magia nu se poate manifesta în medii murdare, noroioase, pline de identități egoiste și ipocrite.

Știai că se va ajunge aici, însă te sperie manifestarea Noilor Energii!

Te întorci la Tine, îți regăsești Liniștea și te bucuri că toate aceste manifestări se petrec. Știai că va fi brutal pentru Identitate, știai că va fi nevoie de unelte care să curețe orice mizerie… și tocmai asta fac aceste Energii: curăță molozul ce a sufocat Gaia și pe Fiziceii de pe Ea.

Treci peste iluziile dramatice ale umanilor și te bucuri că au sosit aceste momente pe care le-ai așteptat atât de mult. Conștientizezi că pe Gaia au sosit alți locatari… Pacea, Armonia, Iubirea, Altruismul… iar aceștia, mai întâi vor curăța tot ceea ce au lăsat în urmă vechii locatari: ura, războiul, ignoranța, egoismul, ipocrizia.

Uneori e nevoie să fie mutate lucruri pentru a curăța mizeria din colțuri și pentru a ajunge în acele cotloane în care stau ascunse smocuri de praf. Și mai știi că nu va dura mult această Curățenie, iar lucrurile vor începe să curgă firesc.

Te gândești la toate lichidele vărsate iar acum înțelegi că ele anunțau aceste momente de curățări ale Gaiei. Știi că ele reprezintă la scară mică ceea ce se întâmplă Acum Aici. Iar împiedicările și căzăturile simbolizau destructurarea și dizolvarea Identității!… Prăbușirea acestui „imperiu” al terorii, materialismului, distrugerii și urii. Știi Acum că tot ce este vechi va fi demolat pentru a se clădi Noul!

Observi debusolarea umanilor și disperarea din ochii lor, paranoia ce urlă: „Nu mai merge nimic din ceea ce știam! Ce ne facem acum? Unde fugim să ne ascundem?”… Și nu vor avea unde să se mai ascundă de Ei Înșiși. Au trecut vremurile ascunzișurilor în spatele Identităților. Când ești în fundul gol în fața oglinzii, nu te mai poți ascunde! Vei încerca tot felul de strategii, însă nu vor mai funcționa. Până la urmă, te vei întoarce Acasă, la cine ești cu adevărat, vei ieși din Iluzie și vei renunța să te mai joci de-a v-ați ascunselea cu Universul.

Iar dacă totuși vei alege să-ți continui jocurile, vor fi alte locuri pentru asemenea Alegeri, locuri unde să-ți continui luptele, să simți separarea, să mai joci jocul supraviețuirii până-l vei înțelege!

Dar, Aici, pe Gaia… S-A TERMINAT! Copiii ce au prins ideea, mai din zbor, mai din căzături, Copiii ce au ales conștient să parcurgă drumul spre Casă, Aici Acum nu au decât motive de Bucurie. Pentru că dincolo de haosul adormiților se află Liniștea Trezirii. Dincolo de căzături, curățiri, demolări și prăbușiri, se văd minunile Creației. Copiii ce au ales Calea spre Casă văd și simt aerul curat al Libertății, al Păcii, al Bucuriei. Pentru ei este îmbietor… îi face să plutească, ridicându-se câte puțin cu fiecare respirație. Iar cu cât „mai sus”, cu atât haosul și dezorientarea dispar. Urletele, țipetele și văicărelile nu mai există. Există doar dulcele cântec al Bucuriei de A FI. Atât!

Curaj celor ce aleg Calea Gaiei, Calea ce duce Acasă!

Curaj Curajoșilor ce aleg să meargă mai departe în această Aventură Cosmică, creând conștient în fiecare Clipă… Magie pe Geea!

PACE, IUBIRE ȘI CURAJ.


🌜NoRo🌞

🦋Aici – Acum🦋

🦋Magie pe Geea – „Grădiniță”🦋

🦋Magie pe Geea – „Școală”🦋

Toate AICI-ACUM-urile se află în Linia Temporală a „Școlii” pentru că „acolo” ne este Acum PREZENTUL!

www.magiepegeea.com

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑