Mama Divină – Întâmpinați noile vibrații!

Copii de Lumină, voi sunteți forța transformatoare cea mai puternică din Univers. Vă dorim să vă cunoașteți propria valoare și să aveți tot ceea ce meritați. Opriți-vă din a mai găsi scuze pentru cei care nu mai servesc intereselor tuturor celor implicați. Opriți-vă să mai facilitați tulburările în masă cu sentimente pe care nu le mai puteți transmuta. Transmutați și transformați. Acesta este sensul vostru. Transmutați și transformați în Iubire, dragi Copii. Căci voi sunteți o forță considerabilă, dragilor. Voi sunteți darul grației pline de Lumină Albă Divină.

Recalibrați-vă, reglați-vă la vibrațiile mai înalte pe care le primiți acum. Va continua să se acumuleze până veți fi ajustați. Acest lucru poate aduce vremuri de incertitudine și neliniște, pe măsură ce vibrațiile de deasupra și dedesubt încep să se conecteze. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru voi înșivă este să vă odihniți și să permiteți Noului să curgă neobstrucționat – scăpați de rezistență, eliberând și permițând energiei să curgă mai liber.

Eliberați-vă de așteptări, urmăriți, observați și conștientizați că sunteți iubiți infinit. Știm că întâmplările din ultima vreme provoacă o mare furie. Stați liniștiți și înțelegeți că totul va ieși la suprafață, pe măsură ce este infuzat cu Lumină Albă Divină. Aceasta este substanța care susține toată viața. Observați ce se petrece și înțelegeți, dragi Copii, sunteți o minune, o imensă Lumină.

Aveți puterea de a vă schimba de la o zi la alta și de a face apel la întuneric să se întoarcă acasă, la vibrațiile Luminii ce îi susțin pe toți. Este timpul să ieșiți din coconul întunecat pentru a păși în Lumina Soarelui și a aduna trupele. Permiteți Universului să vă vorbească. Pentru că sunteți legătura necesară pentru a finaliza circuitul, dragi Copii. Deschideți-vă Inimile și întâmpinați noile vibrații, pentru că Soarele răsare chiar și în cele mai întunecate vremuri.

Cu Iubire și Binecuvântări, suntem alături voi, pentru că Eu sunt Mama voastră Divină și voi sunteți cu toții, Îngerii mei dragi!


Joi, 22 Februarie 2018, prin Karen Vivenzio

Traducere: NoRo

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

https://magiepegeea.wordpress.com/

http://sananda.website/mother-divine-via-karen-vivenzio-february-22nd-2018/

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑