Ghizii Angelici – Atrageți ceea ce emiteți!

Astăzi dorim să vă concentrăm atenția asupra Legii Atracției. A fost o expansiune foarte mare în ceea ce mulți numesc gândirea New Age. În ultimul timp și-a luat avânt. Mulți dintre voi sunteți familiarizați cu Legea Atracției. Pe scurt, ceea ce oferiți este ceea ce primiți înapoi. Dar există câteva concepții greșite despre această Lege Universală, de aceea ne dorim să clarificăm acest aspect, dacă este posibil.

Să începem să vă împărtășim perspectiva noastră asupra modului în care această Lege Universală, Legea Atracției, funcționează. Mulți devin intrigați când află despre Legea Atracției; când află că ei proiectează în fiecare moment o vibrație ce reverberează în tot Universul și, fără îndoială, se întoarce la ei.

Unii dintre voi aveți multe dificultăți în a identifica lucrurile pe care vi le doriți, lucrurile pe care doriți să le creați, visele, speranțele și preferințele voastre. Dar alții, știți ceea ce vă place și ce nu vă place.

Ceea ce vedem foarte adesea sunt aceia care își dau seama că gândurile lor le creează realitatea, se simt obligați să declare Universului exact ceea ce vor și așteaptă ca cele mai înalte vise și dorințe să sosească. Acest lucru funcționează, dar numai cu o singură condiție. Permiteți-ne să clarificăm în detaliu pentru a vă asigura că înțelegeți ceea ce vă împărtășim.

În primul rând este imperativ să înțelegeți că Universul nu răspunde niciodată dorințelor voastre, viselor, speranțelor, nici chiar temerilor. Universul răspunde la un singur lucru. Acesta răspunde vibrațiilor pe care le emiteți.

Toți ați venit pe această planetă cu o busolă interioară care să vă ajute să apreciați exact ceea ce emiteți. Aceasta vine la pachet cu emoțiile și sentimentele voastre. Cum vă simțiți este o indicație directă a ceea ce emiteți în orice moment.

Atunci când emiteți vibrații pozitive, vă simțiți bine, vă simțiți fericiți, entuziaști, optimiști, exaltați și plini de toate sentimentele minunate pe care le aveți la dispoziție. În mod comparativ, de asemenea, știți când emiteți o vibrație negativă, pentru că simțiți teamă, îngrijorare, neliniște și multe alte sentimente negative pe care le aveți la dispoziție.

Astfel, rămâne întrebarea, afirmațiile pozitive într-adevăr funcționează? Vă aduc ceea ce vă doriți de la Univers? Depinde. Dacă pur și simplu recitați cuvintele din cauza unei dorințe puternice în timp ce vă simțiți disperați, temători, supărați, îngrijorați sau chiar frustrați, atunci răspunsul este NU. Iată de ce, Universul nu răspunde la cuvintele voastre. El răspunde doar la simțiri, și prin urmare, vibrațiilor pe care le emiteți în orice moment.

Ceea ce vedem la atât de mulți oameni este dorința de Schimbare, își doresc ca visele și dorințele lor să se împlinească în timp ce rămân complet concentrați pe ceea ce văd în realitatea iluzorie și nu le place. Pe ceea ce vă concentrați, se va extinde întotdeauna!

Dacă afirmați Universului ceea ce doriți, în timp ce credeți că este adevărat, simțind Abundența pe care o proclamați atunci răspunsul este DA. Afirmațiile funcționează în această situație. Cea mai importantă parte pe care mulți o pierd din vedere este că trebuie să simțiți cum se simte să aveți ceea ce vă doriți; ca și când circumstanțele din jurul vostru s-au schimbat deja.

Unii spun, „cum să folosesc asta, pentru că încă nu am”. Pentru aceștia, noi am spune că… o folosiți mereu, folosiți puterile Universului împotriva dorințelor și viselor voastre atunci când vă preocupați și vă temeți despre cum se vor manifesta lucrurile. Asta faceți de fiecare dată când vă gândiți la un scenariu pe care nu vi-l doriți, vă temeți că se va împlini și vă puneți în vibrația a cum s-ar simți dacă s-ar întâmpla. Dar aspectul minunat al acestui lucru este că puteți face acest lucru și într-un mod pozitiv. Cum se simte ca visul vostru cel mai valoros să devină realitate chiar acum?

Când vă plasați în acel sentiment, voi emiteți semnalul exact în Univers pentru a conspira în orice moment pentru a vă aduce ceea ce vă doriți cel mai mult. Nu pentru că răspunde la cât de mult vă doriți un lucru, ci pentru că vă potriviți viteza exactă a vibrației voastre cu lucrul pe care vi-l doriți. Puteți să vă simțiți abundenți, să vă simțiți fericiți, în Pace, în Bucurie, în Iubire, în Extaz, într-un sentiment de Optimism pentru orice poate să vă ofere Universul.

Universul este pur și simplu o oglindă. Nu vă poate aduce ceea ce doriți, la fel ca o oglindă care nu vă poate oferi reflexia pe care o preferați. Și Universul și oglinda vă aduc ceea ce sunteți în acel moment. Folosiți-vă sentimentele ca fiind instrumentele voastre puternice cu care sunteți înzestrați. Să nu vă mustrați pentru că vă simțiți negativ, ci fiți ca o busolă sau cârma unei nave pentru a vă ajuta să vă îndreptați spre ceea ce vă doriți pentru voi și să vă îndepărtați de ceea ce nu doriți.

Deci, vă lăsăm cu această ultimă întrebare… Cum v-ați simți ca în acest moment să vi se împlinească visul pe care vi-l doriți cel mai mult?

Sperăm că v-am ajutat în vreun fel.
În Iubire și Lumină, noi suntem Ghizii Angelici.


Traducere: NoRo

🐋DONAȚII🐋

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

Magie pe Geea

22 Februarie 2018, prin Taryn Crimi

„Sursă”

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑