Arcturienii – Împărtășiți-vă experiențele!

Salutări. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.
Ați început procesul de împărtășire a experiențelor voastre ca oameni cu celelalte ființe care vă vizitează sistemul solar din toate colțurile galaxiei. Ați făcut acest lucru prin înțelegere, bineînțeles. Dar aceste înțelegeri sunt cele pe care le-ați făcut înainte să vă întrupați. Câțiva dintre voi vă amintiți de experiențele pe care le-ați împărtășit.

Unii dintre voi simțiți că aveți un vis când vă amintiți aceste experiențe. Mulți dintre voi știți că ați împărtășit informații cu alte ființe, acești extratereștri, de mult timp. Dar pentru majoritatea dintre voi este o experiență nouă, deoarece nevoia de Nou a crescut.

Frații și surorile voastre din întreaga galaxie se întrebau și discutau cum vă pot ajuta pe toți să ascensionați. Ei doresc ca umanitatea să aleagă linia temporală care are cea mai mică cantitate de haos și cel mai mic număr de catastrofe. Restul galaxiei se bazează pe voi și își dorește să alegeți cea mai bună cale posibilă de Ascensiune. Deci, vă reuniți cu ei noaptea în timp ce vă odihniți.

Mulți dintre voi v-ați amplificat călătoriile astrale. Unii dintre voi ați fost de acord să aveți implanturi, astfel încât acești prieteni ai voștri să poată monitoriza ceea ce gândiți și simțiți și să vadă ceea ce experimentați.

Ei caută modalități de a vă ajuta fără să intervină și tot mai multe ființe apar pentru a transmite informații. Prin urmare, dacă deja primiți informașii, vă puteți aștepta la a face noi și noi conexiuni. Și dacă v-ați dorit mereu să canalizați, acum este momentul perfect pentru ca voi să vă deschideți pentru a primi. Există atât de multă Iubire și ajutor pentru voi toți, iar acum este un moment minunat să vă deschideți pentru a le primi.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.


Vineri, 23 Februarie 2018, prin Daniel Scranton

Traducere: NoRo

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

https://magiepegeea.wordpress.com/

http://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-february-23d-2018/

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑