Arhanghelul Uriel – Nu există niciun suflet care să nu tânjească după Iubirea și îmbrățișarea Mamei!

Salutări dragi frați și surori! Eu sunt Uriel. Eu sunt fratele vostru, Arhanghelul Iubirii și Lumina de Argint, Aducătorul Viitorului în acest moment Acum, care se ocupă de Autoritatea Divină, și Aducătorul Adevărului, și de mult mai mult pentru fiecare dintre voi.

Vin ca să vă asigur că sunteți puternici și măreți. Vin să vă aduc vești minunate despre progresul extraordinar pe care îl faceți în această Călătorie spre a aduce Lumina și a ancora Iubirea în Inimile tuturor, în ciuda știrilor care vă sunt prezentate!

Da, Planeta Pământ este încă o Planetă a Liberului Arbitru, iar locuitorii săi pot alege Lumina sau pot alege să continue pe drumul lor mai puțin onorabil, dar aceștia devin din ce în ce mai puțini, chiar și atunci când vorbim despre așa-numiții întunecați!

Și aceasta este pentru că nu există niciun Suflet care să nu tânjească după Iubirea și îmbrățișarea Mamei. Nu există nimeni în niciun Univers sau în Multivers care să nu vrea să fie îmbrățișat și învăluit în energia Ei liniștitoare și să primească acceptarea Ei deplină.

Și când intră în contact cu mesagerii minunați ai Iubirii – la fel ca cei curajoși care citesc acest mesaj, pe care îi iubim și îi respectăm mult – când simt mesajele energetice ale Iubirii pe care le purtați în Interior, atunci ei nu se pot abține să nu-și dorească să fie ca voi; ei doresc să fie în jurul vostru, doresc mai mult din energia voastră blândă, dulce și iubitoare a Mamei.

Și ei simt schimbarea bruscă din Interiorul lor, care este o Schimbare imensă ce le amintește de ceva care nu credeau că îl vor putea accesa vreodată în această viață, care este propria lor sursă de Iubire și Lumină – dulceața Sufletelor lor.

Când vă întâlniți cu ei, dragi Îngeri Argintii, vă îndemn să folosiți Flacăra mea pentru a putea străpunge vălul iluziilor și zidurile groase ale fricii. Apoi, puteți percepe întregul Adevăr și nu doar ceea ce este văzut la suprafață – agresivitatea, reacțiunea și negarea – când tot ce își doresc este să elibereze vechile tipare, și să vă îmbrățișeze.

Înțelegeți că sunteți puternic protejați, casele voastre, copiii voștri și cei dragi, și Sinele vostru curajos, sunt păziți în permanență de legiunile Luminii și de întregul Consiliu al Iubirii. Nu permiteți niciunei frici să vă scurgă și să vă diminueze vibrațiile, indiferent cu cine vă întâlniți sau ce vine spre voi. Nu v-ați confrunta cu nimeni sau cu orice situație dificilă – voi sau familia voastră – dacă nu ați putea să le depășiți cu succes.

Lucrați întotdeauna în spatele unui văl mare de protecție și chiar și atunci când simțiți Energii ciudate venind spre voi, este astfel pentru că simțiți conștient cât de multe Ființe puteți să ajutați într-un mod liniștit și la un nivel energetic adecvat.

Este nevoie doar de câteva momente pentru a vă întări granițele și apoi pentru a vă comunica regulile voastre. În același timp, puteți trimite oamenilor Iubirea voastră necondiționată și Energii înălțătoare. Uneori, ei vin la voi de mai multe ori și asta este în regulă, pentru că răspunsul este același: permiteți doar Iubirea și Lumina să curgă spre ei.

Acesta este modul în care funcționează, dragilor, acesta este modul în care mulți dintre voi faceți o treabă magnifică doar trăind viața de zi cu zi și readucând milioane de Ființe pe Căile lor. Vă mulțumesc pentru serviciul vostru!
În Iubire și Lumină Argintie! Rămas bun!


Traducere: NoRo

🐋DONAȚII🐋

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

Magie pe Geea

15 Decembrie 2018, prin Genoveva Coyle

„Sursă”

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑