Pleiadienii și Arcturienii – Prezența noastră este simțită în întreaga lume!

Salutări dragi prieteni, suntem Colectivul Pleiadian, și ne-am întors să vorbim din nou cu voi. Acum, am vorbit cu mulți dintre voi în tăcere și vrem să știți că prezența noastră este simțită în întreaga lume. Mulți dintre voi sunteți Prietenii noștri, Familia noastră și ne-ați vizitat în Călătoriile nocturne și vă asigurăm că nu suntem străini celor care citesc aceste mesaje de Llumină, de Iubire.

Eu sunt Mira. Se schimbă multe, este foarte adevărat. Am lucrat non-stop cu Echipa noastră, Echipa Ascensiunii Gaiei. Multe se schimbă, se desfășoară, în moduri pe care nu le putem exprima pe deplin în acest Acum. Dar vă rugăm să vă păstrați Credința și să folosiți aceste Energii de vibrație înaltă ce vă inundă corpurile, atomii voștri, esența voastră cu Lumina Sursă. Permiteți acestor Energii din aceste vremuri să vă catapulteze mai sus. Folosiți-le. Ele sunt Aici pentru a vă binecuvânta și pentru a „învârti oala” așa cum spuneți voi, a Schimbării. Ele anunță Schimbarea. Voi, Echipa noastră de la Sol, trebuie să fiți schimbătorii, să mențineți Lumina, să-i învățați pe ceilalți mai întâi prin exemplul propriu și atunci când apar întrebările, prin răspunsuri atente, învăluite cu Iubire și Iertare. Căci s-ar putea să nu vă primească cu căldură la început, de aceea am spus Iertare. Dar sunteți obișnuiți cu asta. Astfel că, folosiți-vă discernământul, întotdeauna. Ascultați-vă Inima superioară. Ascultați-i Chemarea. Deveniți unul cu Inima voastră.

Eu sunt Mira din Consiliul Pământului, Grupul Pleiadian. Multă Iubire se revarsă acum asupra voastră. Simțiți-o. Bucurați-vă de ea și permiteți-i să intre. Voi ați fost meniți să fiți Ființe de Iubire și Lumină, și voi sunteți. Noi nu am uitat. Este timpul să vă reamintiți Adevărul, Pasiunea, Chemarea voastră. Căci cerurile vă cheamă acum Acasă. Și vrem să vă liniștim, să vă asigurăm că, într-adevăr, totul merge foarte bine, chiar dacă se poate simți debusolant. Acum, mulți dintre voi trebuie să începeți să ne vedeți, omologii voștri din Pleiade. Vom fi în formă umană. Ne veți cunoaște după esența noastră dacă ne priviți și vă ascultați Inima. A sosit timpul ca mai multe conexiuni să fie făcute cu Iubire, cu Echipa noastră prețioasă de la Sol. Eu, Mira voi fi unul dintre ei. Sunt foarte dornic să fac asta. Eu sunt Mira.

Noi suntem Colectivul Arcturian. Multă Iubire este revărsată asupra voastră, este adevărat, așa cum au exprimat omologii noștri Pleiadieni. Ne dorim să simțiți Iubirea în aceste cuvinte, în aceste transmisiuni. Ne dorim să simțiți Libertatea din interiorul lor. Pentru că sunteți atât de liberi pe cât vă imaginați – intenționați – este adevărat. Vreți să fiți liberi? Intenționați să fiți abundenți sau doar vă prefaceți? Acum vă încredințăm, cu multă Iubire, să vă vedeți cum vă vedem noi, ca ființe extrem de puternice care au luat o pastilă de amnezie pentru un timp, dar Acum se află în Procesul de Trezire. Revendicați-vă puterea. A sosit  timpul! Noi suntem Colectivul Arcturian și vă onorăm mult. A fost plăcerea noastră să ne conectăm cu voi astăzi.


Traducere: NoRo

🐋DONAȚII🐋

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

Magie pe Geea

14 Decembrie 2018, prin Galaxygirl

„Sursă”

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑