Arcturienii – Schimbarea nu se referă la schimbarea guvernelor sau a sistemelor!

Salutări. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.
Am ascultat cererile pe care le faceți și am observat că cereți o experiență mai luminoasă pe Planeta Pământ. Vreți mai puțină densitate și mai multă Lumină, și ca transmisiile pe care le trimitem să conțină mai multă Lumină în ele. Noi facem asta, dar există mult mai multe lucruri ce trebuie voi să le faceți. Voi aveți acces la mai multă Lumină, iar corpurile voastre sunt capabile să mențină mai multă Lumină în ele.

Vedeți, așa ajungeți la versiunea Pământului pe care o doriți. Nu prin a-i schimba pe cei din pozițiile de putere. Nu prin politică. Nu prin schimbarea sistemelor pe care le aveți. Nu prin accesul la toată tehnologia ce nu v-a fost disponibilă. Modul în care aduceți o versiune mai luminoasă a vieții pe Planeta Pământ este prin împământarea a mai multă Lumină în voi înșivă.

Din nou, vă oferim un mesaj care este menit să vă împuternicească și vă oferim din ce în ce mai multă Lumină și nu suntem singurii. Mai multă Lumină sosește din fiecare colț al Galaxiei și din fiecare Dimensiune a Universului. Ceea ce are nevoie Pământul mai mult decât orice, sunt mai mulți receptori de Lumină. Veți beneficia cu toții de deschiderea pentru a primi Lumina ce o aveți la dispoziție.

Calea spirituală este adesea văzută ca solemnă și serioasă, dar Lumina vine tot din interiorul vostru, când faceți acea alegere de a vă juca, de a experimenta bucuria și râsul. Puteți să dansați, să vă jucați și să cântați spre a cincea dimensiune. Nu trebuie să fie vorba doar despre meditație și yoga, dar acele lucruri au cu siguranță locul lor în a permite mai mult din acea Lumină și să vă conducă spre versiunea Pământului pe care doriți să o experimentați.
Asigurați-vă că vă echilibrați practicile spirituale mai serioase cu distracția.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.


Traducere: NoRo

🐋DONAȚII🐋

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

Magie pe Geea

16 Noiembrie 2018, prin Daniel Scranton

„Sursă”

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑