Creatorii – Fiți cine sunteți cu adevărat Acum!

Aduceți ceea ce ați decis că vreți să fiți, în fiecare situație în care vă aflați. Aduceți cea mai bună versiune a voastră. Permiteți-vă să vă întrebați cine sunteți și cine vreți să fiți. Este destul de ușor să vă prezentați și să fiți ceea ce doresc alții să fiți sau se așteaptă să fiți. Acesta este vechiul joc. Acesta vă pune pe „pilot automat” și, pur și simplu, jucați aceleași povești vechi.

Dar, pe măsură ce vă luați o clipă pentru a vă gândi cine sunteți într-adevăr și cine doriți să fiți, atunci veți începe să vă trăiți în mod deliberat viața. Preluați comanda și vă arătați partea voastră care vreți să fiți, însă uneori, apare acea versiune care ați fost.

Știm că veți evolua către Sinele vostru Superior de dimensiunea a cincea. Și știm că majoritatea dintre voi care ascultați sau citiți aceste mesaje, ați luat această decizie. Dar de ce să așteptați să vă experimentați Noul vostru Sine, când aveți deja acces la el?

Nu trebuie să așteptați să fiți cine sunteți cu adevărat. Nu trebuie să așteptați ca schimbarea să fie completă și ca toți să trăiască ca ființe de dimensiunea a cincea. Puteți începe acum și le puteți arăta altora Calea. Și într-adevăr, aceasta este una dintre calitățile ființei pe care voi ați vrut dintotdeauna să fiți.


Traducere: NoRo

🐋DONAȚII🐋

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

Magie pe Geea

7 Noiembrie 2018, prin Daniel Scranton

„Sursă”

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑