Arcturienii – Permiteți să simțiți toate sentimentele ce apar în voi!

Salutări. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.
Sunteți cele mai bune exemple din întreaga galaxie de ființe care nu își exercită puterea completă. Aveți mai mult acces la Energia Sursă și la ceea ce sunteți cu adevărat, din cauza faptului că sunteți emoționali ca specie. Și totuși, ați fost păcăliți să credeți că a fi emoțional vă face slabi.

Ați fost învățați mereu, să vă ascundeți emoțiile. În calitate de copii, chiar și atunci când erați într-o stare de bucurie absolută, dacă au existat alți oameni care ar fi putut fi deranjați de comportamentul vostru plin de bucurie, vi s-a spus să vă liniștiți. Vi s-a spus să nu fiți plângăcioși. Vi s-a spus că era ceva în neregulă cu izbucnirea voastră de furie și a fost numit un moft. Vi s-a spus să nu fiți sperioși și ați fost învățați că Iubirea nu este potrivită decât între bărbați și femei.

Și astfel, toate emoțiile, fie negative sau pozitive, au fost zdrobite de un membru al familiei voastre sau de un profesor sau poate chiar de un membru al societății. Și astfel, ați avut mai puțin acces la a deveni cu adevărat ceea ce sunteți. Este abilitatea voastră de a simți, nu capacitatea voastră de a acționa, ceea ce vă face creatori puternici. Sunteți mai puternici decât știți și mulți dintre voi începeți să accesați acea putere, așa cum v-ați dat permisiunea ca adulți să vă simțiți sentimentele.

Acum, când vă permiteți să simțiți toate sentimentele ce apar în voi, sunteți mult mai mult în fluxul energiilor de înaltă frecvență care sunt în jurul vostru. Și dacă puteți accesa acele energii de frecvență mai înaltă, puteți cunoaște puterea adevărată. Pasul următor pentru voi este să nu vă mai temeți de această putere. Puterea a devenit ceva rău din cauza celor care au abuzat de ea, dar puterea pe care o accesați, permițând tuturor emoțiilor să curgă prin voi și accesând adevărul despre cine sunteți voi ca Ființe de Energie Sursă… acea putere nu ar putea și nu ar face rău nici unei muște.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.


Traducere: NoRo

🐋DONAȚII🐋

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

Magie pe Geea

10 Septembrie 2018, prin Daniel Scranton

„Sursă”

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑