Arcturienii – Doar alegeți cum vreți să trăiți Aici Acum!

Salutări. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.
S-a trezit în voi simțirea a cine ați fost și  încotro vă îndreptați. Veți ajunge într-o zi unde suntem noi și știm că mulți dintre voi v-ați dori să săriți direct în cea de-a noua dimensiune. Dar știm, de asemenea, că ați pierde atât de multă distracție și experiență dacă ați fi face-o. Bucuria Călătoriei nu ar mai fi posibilă. Și tocmai această Bucurie se ivește la orizont de acum înainte

Acum că sunteți treji și ascensionați, trebuie să realizați că totul va deveni mai ușor de acum înainte. Totul se expansionează, își crește vibrația și devine mai puțin polarizat. Deci, pe măsură ce ascensionați de la o dimensiune la alta, nu veți mai experimenta același grad de polarizare. Nu veți mai experimenta aceeași intensitate pe care ați experimentat-o pe Pământ, în a treia și a patra dimensiune.

Vă invităm să simțiți unificarea energiilor noastre. Pentru că ne cunoaștem ca și colectiv, nu există nicio fragmentare și nu nicio separare. Ceea ce chiar vrem să faceți este să simțiți asta în voi acum. Nu este nevoie să săriți dimensiunile pentru a ajunge în locul în care să vă simțiți unificați. Puteți să vă defragmentați și să renunțați la ideea separării dintre voi și oricare altcineva de pe Planetă. Și făcând asta, veți minimiza imediat polarizarea pe care o experimentați.

Nu trebuie să așteptați să se întâmple ceva. Nu trebuie să așteptați să apară Schimbarea. Puteți începe să trăiți așa cum vreți să trăiți Aici și Acum și nu trebuie să câștigați nimic. Trebuie doar să alegeți. Alegeți să fiți întreaga versiune a voastră, versiunea care cunoaște că sunteți un colectiv și că sunteți una cu toate ființele. Și brusc, a patra dimensiune nu va mai părea ca un loc undeva mai sus.
Aceasta este Călătoria voastră. Asta ați venit să faceți cu toții, și nu este nevoie să mai așteptați nici un moment în plus.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.


Traducere: NoRo

🐋DONAȚII🐋

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

Magie pe Geea

27 August 2018, prin Daniel Scranton

Sursă

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑