Îngerii – Iubirea este singura cale de întoarcere Acasă!

Dragi prieteni, vă iubim atât de mult,
Vă încurajăm mereu să gândiți pozitiv și să vă concentrați asupra a ceea ce doriți să creați în viața voastră, dar știm că există momente când vă simțiți pierduți ca într-o furtună emoțională întunecată. Există momente când sunteți depășiți de durere, momente în care furia din trecut răbufnește și vă simțiți posedați de gelozie, nesiguranță sau îndoială.

Aceste sentimente fac parte din experiența umană. Fără excepție, ele se nasc dintr-un sentiment de separare, chiar dacă conștientizați asta sau nu. Ele apar pentru că la un anumit nivel, la un moment dat, v-ați simțit separați de Sursă. Vă asigurăm că atunci când simțiți Iubirea Creatorului – Iubirea ce o respirați prin suflarea vieții în voi – se simte mult mai bine decât orice supărare, și pur și simplu, veți respira această Iubire.

Gândiți-vă la asta. Amintiți-vă un moment în care ați fost foarte fericiți sau îndrăgostiți nebunește. Sentimentul a fost atât de plăcut încât este posibil să vă fi fost greu să fiți supărați, geloși, furioși sau triști. Pentru un timp ați simțit o legătură atât de profundă cu o persoană sau cu o viață din jurul vostru, încât toate relele lumii păreau să dispară.

Acum, imaginați-vă că sunteți scufundați într-o Iubire atât de profundă, atât de necondiționată, atât de cuprinzătoare încât vă ține într-o continuă îmbrățișare delicată. Nu v-ați putea simți niciodată rău din nou, știind că nu vă veți despărți niciodată de Iubirea pe care o căutați toți. În fiecare relație căutați să simțiți Iubirea lui Dumnezeu. În tot ce faceți, în tot ceea ce dețineți, căutați să simțiți Iubirea lui Dumnezeu. Toate „emoțiile negative” apar atunci când vă simțiți cumva separați de Iubire.

Ce faceți atunci când vă simțiți prinși într-un sentiment negativ și nu vă puteți gândi cum să ieșiți din el? Dragilor, dacă sentimentul de separare de Iubire este rădăcina tuturor sentimentelor negative, atunci leacul este reconectarea la Iubire. Cea mai simplă modalitate de a face acest lucru este să alegeți să vă iubiți prin ea.

Să vă îmbrățișați, literalmente, și să vorbiți cu voi înșivă ca și cum ați vorbi unui copil inocent.

• Dacă vă este frică, îmbrățișați-vă și spuneți-vă: „Va fi bine. Nu te voi dezamăgi.”
• Dacă sunteți supărați, îmbrățișați-vă și spuneți: „E în regulă. Bineînțeles că ești supărat. Vom găsi o cale de a rezolva lucrurile.”
• Dacă sunteți geloși, îmbrățișați-vă și spuneți: „Înțeleg că te simți rău pentru că altcineva are ceea ce vrei. Ghici ce, putem crea și noi asta.”
• Dacă sunteți plini de îndoială sau anxietate, îmbrățișați-vă și spuneți: „Este OK. Toți se îndoiesc. Dar eu te iubesc și Dumnezeu te iubește și Îngerii tăi te iubesc și tu meriți tot ce visezi.”

Vorbiți cu acea parte nevinovată din voi, care se simte pierdută în întuneric, ca și cum ar fi separată de voi, căci într-adevăr, aceste părți se simt separate de ființa iubitoare care sunteți cu adevărat. La un moment dat se simțeau separați de Iubirea. Oferiți-le confirmarea că sunt văzute și în siguranță, acelor părți ale voastre. Nici măcar nu trebuie să știți cine sau ce dinăuntrul vostru se simte în acest fel … Trebuie doar să vă acordați Iubirea pe care ați simțit că n-ați avut-o.

Dragilor, toate iernile fac loc primăverilor. Toate furtunile fac loc calmului. Iar dacă li se oferă șansa, toate emoțiile întunecate vor face loc Iubirii.
Iubirea este singura Cale de întoarcere Acasă la Sine.


Sâmbătă, 24 Martie 2018, prin Ann Albers

Traducere: NoRo

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

https://magiepegeea.wordpress.com/

http://sananda.website/message-from-the-angels-via-ann-albers-march-24th-2018/

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑