BrMy din Pleiade – Acum este timpul să desfaceți ultimul nod!

Sunt BrMy din Pleiade și sunt astăzi aici pentru a saluta toți oamenii de pe Pământ. Îmi plac  lucrurile simple din viața de zi cu zi. Ori de câte ori există lucruri complicate se creează haos, iar eu și prietenii mei vom simplifica lucrurile. Vedem posibilitățile și ce este simplu atunci când credeți că majoritatea lucrurilor arată ca niște fire încurcate. Suntem Acum Aici pentru a oferi ajutor Pământului pentru ca voi să vedeți oportunitățile și să nu priviți în gol la ceea ce pare imposibil. Totul este posibil și există întotdeauna un fir simplu de urmat. Unii oameni ar numi-o logică, dar noi ne referim la o logica mai înaltă – intuiția – pe care o folosim atunci când vrem să vedem potențialele dintr-o situație ce pare haotică.

Acest lucru se poate aplica tuturor aspectelor din viața voastră – pentru a vă clarifica atât interiorul, cât și lumea exterioară. Este ca și cum ați descurca un fir care s-a încâlcit – începeți dintr-un capăt, pas cu pas, până când îl descâlciți transformându-l într-o minge drăguță. Acest lucru începe în interiorul vostru. Faceți curățenie în haos, în grijile și în teama voastră până când veți avea un sentiment Calm și Armonie în interiorul vostru. Începeți să lucrați metodic cu lucrurile voastre cotidiene, până când veți ajunge să aveți o imagine de ansamblu asupra a ceea ce este important să continuați să faceți sau să păstrați. Aveți mai multă energie acum și totul va merge mai ușor și mai rapid. Surpriza va fi uimitoare când veți vedea cât de mult ați făcut și cât de repede a mers. Intuiția superioară funcționează împreună cu o Inimă mai înaltă, ca un dans pe care îl fac împreună.

Există o logică în tot Universul și totul este perfect aranjat în modele geometrice perfecte. Aveți încredere în voi, dragi oameni, o aveți în interiorul vostru. Doar lăsați-o să iasă și să-și ia locul în viața voastră. Urmați-vă Inima și lăsați bunul-simț să-și reia locul. Nu este zgomotos. Este calm și pașnic și își urmează propriile căi. El alege să facă lucrurile la momentul și locul potrivit. Prioritizează ceea ce este mai important iar ceea ce este mai puțin important se face fără prea multe probleme. Încet, va curăța mizeria, iar recompensa va fi imensă atunci când curățenia va fi terminată.

Acest lucru se face și în lumea în care trăiți – ați descâlcit încet mizeria care a fost făcută iar recompensa ce vă așteaptă este grandioasă. Sunteți cu toții o parte din aceasta, fiecare pe Calea sa, indiferent dacă o faceți în interior sau în exterior. Ceea ce se face în interior poate fi văzut și în exterior – acest lucru a fost discutat de multe ori. Asta implică Răbdare. Este nevoie de timp pentru a descâlci acest lucru, pentru că a fost nevoie de mult  timp pentru a se încâlci. Cu cât mai încâlcit, cu atât pare mai dificil, dar sunteți pe drumul vostru, dragi prieteni. Ați descâlcit o mare parte din firul încâlcit și v-a mai rămas foarte puțin. Respirați adânc de câteva ori și rămâneți liniștiți și calmi iar apoi puteți descâlci cu siguranță și cel mai urât nod – Nodul pe care l-ați legat puternic în jurul vostru pentru a vă proteja de vulnerabilitatea și fragilitatea voastră. Acum este timpul să dizolvați acest ultim nod și să vă redeschideți pentru că ați devenit puternici și curajoși. O inimă deschisă este o inimă curajoasă. De asemenea, este puternică și plină de voință. Câștigul este în voi înșivă. Este momentul să construiți Noul Pământ cu Iubire și Încredere, folosindu-vă de Intuiția voastră.
Prietenii mei și cu mine suntem maeștrii logicii înalte și mergem împreună cu voi acum.
Multă Iubire,
BrMy


Joi, 8 Martie 2018, prin Ann Dahlberg

Traducere: NoRo

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

https://magiepegeea.wordpress.com/

http://sananda.website/brmy-from-the-pleiades-via-ann-dahlberg-march-8th-2018/

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑