Consiliul – Permiteți-vă să fiți!

Vom continua să vorbim astăzi despre ceea ce se întâmplă acum, dar vom aduce discuția puțin mai aproape de casă pentru mulți dintre voi. Dacă nu vorbim în mod concret despre o situație în care vă aflați, nu trebuie să vă simțiți lăsați pe dinafară. Nimeni nu este lăsat pe dinafară. Acestea sunt schimbări universale. Extindeți pur și simplu conceptele la situația în care vă aflați.

Știți că vă apropiați de o schimbare masivă. Știți că, de fapt, vă mutați în „partea de sus” a acesteia. Știți asta pentru că urmăriți acest mesaj și alte surse. Și totuși, unii dintre voi vă confruntați cu lucruri care vă deranjează. Vă supără pentru că nimeni nu v-a spus la ce să vă așteptați de la ele și ce ar putea însemna.

Acum sunt multe liste disponibile pentru ceea ce numiți simptome de ascensiune. Și vă recomandăm să le găsiți, să le citiți sau să le ascultați pe unele dintre ele. Puteți găsi propria voastră experiență evocată acolo, dar chiar și cu atât de multe liste existente, se poate ca toate schimbările posibile prin care treceți să nu se afle în aceste liste. De ce? Pentru ca fiecare dintre voi este unic.

Gândiți-vă în acest fel; fiecare dintre voi este în măsură să contribuie cu cele mai mari daruri, celor care ar avea nevoie. Nu numai că v-ați înscris în misiune, dar ați petrecut multe vieți învățând ceea ce știți. Dar le-ați ascuns de alții, chiar și de voi înșivă în multe cazuri. Unii dintre voi v-ați amintit, dar ați crezut că trebuie să îngropați acele amintiri la un moment dat în viața voastră.

Totuși, timpul testelor este aici. Nu vreți să ratați asta. Deci, permiteți acestor schimbări din voi să se întâmple. Permiteți ca mâinile voastre să se încălzească sau să simtă acele furnicături sau să pulseze uneori. Permiteți-vă să vedeți ceea ce nu ați mai văzut vreodată și nu blocați aceste lucruri. Permiteți-vă să ne auziți fără să vă gândiți că vă pierdeți mințile. Observați cu atenție momentele când apar sincronicități. Conștientizați momentele – chiar dacă sunt trecătoare – când simțiți o uniune copleșitoare cu totul din jurul vostru. Iar lista poate continua la nesfârșit.

Știm că vă rețineți foarte mult să vorbiți despre aceste lucruri. Istoria atestă această tendință a voastră de a nu vorbi. Nu veți fi torturați sau arși pe rug de această dată. Acum, unii dintre cei cărora le-ați spune aceste lucruri s-ar putea să nu înțeleagă. Dar spunându-le, măcar veți planta o sămânță. Totuși, de multe ori, când veți vorbi ceva cu o persoană, veți fi uimiți de recunoștința pe care le primiți când descoperă că vi se poate confesa vouă. Suflete care sunt pe rezonanța voastră, sunt cu adevărat în jurul vostru. Ei sunt la fel de reticenți să se expună ca și voi.

Permiteți. Permiteți-vă să fiți. Permiteți-vă să vă extindeți. Permiteți-vă să aflați cine sunteți cu adevărat. Sinele care sunteți, nu are de ce să se teamă. Acea teamă cu care v-ați obișnuit . Nu mai dansați cu ea.
Când decideți să faceți acest lucru, cereți ajutor dacă simțiți nevoia de a face acest lucru. Nu este o slăbiciune. Suntem pregătiți.


Duminică, 4 Martie 2018, prin Ron Head

Traducere: NoRo

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

https://magiepegeea.wordpress.com/

http://sananda.website/the-council-via-ron-head-march-4th-2018/

Un gând despre „Consiliul – Permiteți-vă să fiți!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑