Saint Germain – Curajoșii Luminii vor moșteni Pământul

Salutări dragi frați,

Pe parcurs ce vom comunica din ce în ce mai mult, veți conștientiza că umanii se limitează în a înțelege lumea pentru că limitează sensul propriilor cuvinte. Prin astfel de trucuri au reușit cei din grupul Cabal să programeze umanitatea către convingeri simpliste derivate doar din situații care au fost promovate, chiar dacă este vorba despre importanța vaccinurilor pentru copii, organisme modificate genetic în mâncare, insecticide în plante, electricitate sau microunde în casele voastre și multe altele.

Deși în ultimii ani din ce în ce mai mulți oameni se trezesc către Măiestrie, debarasându-se de multe din aceste programări, totuși, mulți rămân încă blocați în obișnuința de a „crede” știrile, bârfele deghizate în adevăruri, publicitate sau fragmente de informație. De fapt, mulți oameni caută credințe limitate ca să rămână în zona lor de confort.

Este de mirare atunci că se simte atâta rezistență în toate încercările de a se trezi masele de oameni? Este o surpriză că oamenii amestecă religia, folclorul și sistemul bancar, totul într-un mare castron, și concluzionează că ar trebui să le fie teamă de bancheri și că ar trebui să aibă încredere în sistem? Apoi așteaptă ca Abundența să vină către ei, fiind convinși că au câștigat această abundență prin politețe și umilință.

Nu cei obedienți vor moșteni Pământul. Umilii despre care vorbea fratele meu Sananda (Iisus), sunteți voi, eroii, vizionarii bravi, gânditorii lucizi, curajoșii și încăpățănații precursori ai Luminii. Umilul este opusul celor neputincioși. Puteți să mă citați oricând.

Da, v-am chemat să luați atitudine, și ne-ați auzit clar, și pentru aceasta vă mulțumim. Să știți că voi toți, Lucrători de Lumină, absolviți către noul stadiu al Misiunii voastre prin teste de Claritate, Perseverență, Viziune și Intenție Pură. Iar voi, dragilor, ați trecut toate testele cu brio. Vă rugăm să continuați. Sunteți exact acolo unde trebuie să fiți. (…)

Pentru moment, vă rog să nu vă mai îndoiți de voi înșivă, ați făcut totul exact așa cum a fost plănuit și ați sperat să se întâmple. De aceea, Eu și Frații și Surorile mele Maeștri Ascensionați care supraveghem aceste evenimente, vă mulțumim. (…)

Vă salutăm și vă iubim nespus!

Saint-Germain


Traducere: NoRo

🐋DONAȚII🐋

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

Magie pe Geea

Marți, 2 Ianuarie 2018

Sursă

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑