INFUZIA PLASMEI din PUNCTUL ZERO al ECLIPSEI

Spatiu Vid

Plasma Infusion at Zero Point Eclipse

Meg Benedicte, 13 septembrie, 2017

Pe măsură ce praful de la eclipsa soarelui se oprește, suntem în măsura de a determina în ce direcție se va mișca societatea? Activitatea solară care vine din Marele Soare Central și din Soarele Terestru explodează câmpul nostru energetic uman, precum și câmpul geomagnetic al planetei. Pe 6 septembrie, soarele şi-a dezlănțuit cea mai puternică flacără solară din ultimul deceniu, chiar mai mult. Pe măsură ce creşteți frecvența energiei voastre, evoluați dintr-un câmp extrem de polarizat, într-un câmp neutru al conștiinței unității – un câmp non-polarizat al Iubirii, care curge neted.

Eclipsa solară a deschis Punctul Zero, unde materia și anti-materia fuzionează pentru a crea noi realități. Este zona nulă unde se unește fizicul și spiritualul. Oriunde sunteţi, folosiţi din geometria sacră Simbolul Infinit-8, pentru a neutraliza polaritatea din câmpul vostru energetic … el stabilește Punctul Zero, la punctul de sprijin al Simbolului-8.

Coerența cuantică la nivel subatomic, îmbunătăţește comunicarea interactivă între valurile energetice. Prin meditație regulată, putem stabili o coerență mai rezonantă în cadrul sistemelor noastre biologice și între inimă și minte. O stare coerentă mărește cantitatea de energie transferată de val, și impactul său asupra materiei. Câmpul energetic mai coerent, determină cât de mult și cât de repede puteți absorbi în viața voastră, undele galactice ale fotonilor conștiinței superioare divine.

Recentul Camuflaj al Eclipsei Solare a activat în interiorul ființei voastre și în câmpul planetar, Portalul Punctului  Zero.  Trăirea Punctului  Zero este o stare de vid sau o zonă nulă, pulsând într-o dinamică de colaps / expansiune a Singularității. Eclipsa solară a declanşat un proces de descompunere a Punctului Zero, proces prin care modelele, programele, codurile și traumele vechi, corupte, învechite, se prăbuşesc  și  se elimină din sistem.

Pe măsură ce îndepărtaţi zgura din istoria trecută, karma și rănile traumatice, vacuumul Punctului Zero inițiază în locul său o nouă creștere celulară (electroni). Toată existența provine din valuri de energie, care se învârt în coerență, stocând „pachete” cuantice de sarcină electrică, care se materializează ca materie fizică (atomi care se rotesc). Electrificarea materiei produce reînnoire creativă, vitalitate auto-generatoare, sănătate și bunăstare.

Razele X și radiațiile ultraviolete provenite de la puternicele izbucniri solare, au ionizat partea superioară a atmosferei Pământului. Spațiul interplanetar, spațiul intergalactic și stelele îndepărtate sunt pline de plasmă. Pentru ca plasma să existe, trebuie să apară ionizarea. Creșterea galactică a energiei plasmei în grila cristalină a Pământului a provocat destabilizarea … contribuind la mai multe cutremure.

Plasma este deseori numită a patra stare a materiei, alături de  starea solidă, lichidă şi gazoasă. Descoperim plasmă parțial ionizată în furtunile cu fulgere, și plasmă complet ionizată în nebuloasa soarelui, corona solară și în stele. Corona vizibilă în timpul eclipsei solare este o aură de plasmă care înconjoară soarele. Plasmele sunt conductoare electrice puternice, unde particulele pot interacționa la distanțe mari prin forțe electrice și magnetice. Evoluăm de la polaritatea binară într-o stare mai avansată, ca generatoare de plasmă.

În timpul infuziei de plasmă din Punctul Zero al Eclipsei, porțile portalului stelar au fost deschise, transmițând frecvența plasmei în grila cristalină a Gaiei și în vortexurile siturilor sacre. Plasma este una dintre cele mai rapide lungimi de undă ale luminii, care necesită o integrare specială folosind energia turbionară. Luați-vă timp să împământaţi rețeaua de lumină a Gaiei și să rotiți echilibrul câmpului vostru de energie.

De la eclipsa solară, mulți au experimentat vremea extremă, distrugerea locuinței sau a orașului și pierderea mijloacelor de trai. Cele mai multe suferințe apar din separarea în spirit – păstrați legătura cu prezenţa Duhului dumnezeiesc pentru tăria și rezistența interioară din timpul provocărilor. Nu sunteţi singuri! Noi, purtătorii de lumină, suntem aproape de voi, și vă trimitem dragostea și sprijinul nostru.

Gaia este, de asemenea, în mijlocul descompunerii Punctului Zero. În interiorul dinamicii colapsului / expansiunii spaţiului vid, este necesar să intrăm și să construim paradigma Noului Pământ.

Alăturați-vă altor Războinici ai Luminii din întreaga lume pentru activitățile noastre globale, Poarta Echinocţiului din 22 septembrie. Înregistraţi-vă la: https://newearthcentral.com/?p=119281. Vă mulțumim pentru sponsorizarea manifestărilor noastre!

Cu iubire, Meg

Drepturi de autor (c) 2017 Meg Benedicte * Toate drepturile rezervate * Puteți copia și distribui acest material atâta timp cât nu îl modificați în nici un fel, conținutul rămâne complet și vă includeți această notificare privind drepturile de autor.

Traducere: Ambarees

https://newearthcentral.com/plasma-infusion-at-zero-point-eclipse/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un sit web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: